Alla inlägg under september 2007

Av Gittan - 13 september 2007 22:41

22.30

     Tidigt ner till klubben idag,rasta & träna vovve innan kursen.
Linda & Therese var redan där *L*. Det skulle komma besök från Therese's skola,hon gör sin prao hos oss på klubben.
Besöket kom & det var en trevlig tjej vid namn Åsa.Vi pratade om klubben & dess inriktning m.m Givetvis ÖSTE jag beröm över Therese! *S*. (hon är värd det)
        Deltagarna skötte sig som vanligt bra & förmiddagen var som vanligt rolig. Var inte hemma förrän vid 13.30...*Trött* Förmodligen är det den ihållande förkylningen som gör att jag både fryser & svettas,rena frossan. Inte kul,men det går väl över....
        Köpte lingon idag,tänkte koka dem i morgon.
Jag fick ett sms ifrån Piwo & Emelie i fm. att de klarat det projektet som hon tränat honom på,vad nu det är...*L* Ska bli lite kul att höra/se. Jag skickade ett tillbaka & grattade henne givetvis & känner mig både stolt & glad för deras skull. Hon är duktig den tjejen med.....
          Senare på em. tog jag en rejäl sväng med Strega,det blev mkt träning & det skötte hon alldeles utmärkt. Tog vägen om Sindby hem & hälsade på Polly. Henne ska jag ta med mig ut på morgonrundorna nästa vecka.
I morgon ska jag nog bara försöka slappa.....inte lätt! *S*
På söndag har jag en "klickerintroduktionskurs",ska bli kul !

Av Gittan - 12 september 2007 22:50

Ringde vårdcentralen kl.8 i morse & fick en tid redankl 9.00 *förvånad*

Hade beställt tid hos den läkare som jag tänkt mig gå till där,eftersom min privata "gamle" dr.sen 20 år nu ska sluta. *Shiit..* Hon visade sig vara  mkt trevlig,så jag frågade henne om det var ok att lisa mig hos henne.Det var det. -Bra!

Ngn cortisonspruta ville hon inte ge i foten,då det på senare tid framkommit att fötternas muskler tar lättare skador än man förr trott, vid upprepade behandlingar.Jag vill ju givetvis inte medverka till en försämring för fossingarna behöver jag ju....Voltaren & smärtstillande,det hade jag redan hemma så ngt recept behövde jag inte.Hon skulle dessutom skicka en remiss till en ortoped,där ska jag få hjälp med inlägg för fötterna.

            En sväng till klubben därefter,Bodil,Linda & Lillemor var där.

Sen hem till Bodil på en fika *S* & sen hem & fika.....

                Var iväg & handlade på OBS & Bäckebol zoo.

På kvällen åkte jag till klubben igen,ville gärna se hur onsdagsgruppen var.Vi var med & ränade en stund & Strega var även idag mkt duktig. KUL att hon börjat praktisera vad jag försökt nöta in i skallen på henne *S*

          Fick ett sms ifrån Piwo *L* I morgon är det dags för det "Hemliga projektet",de var lite nervösa.....Får väl höra hur det gick antar jag *S*

         Nu har jag precis rivit en masa parmesanost,gav upp då jag för 3:e gången fick tummens knog i rivjärnet *ont&blod*.Har även frusit in bacon i portionsförpackningar.Trött är jag,nog dags att sova...Kurs i morgon.

Av Gittan - 11 september 2007 22:39

Nu börjar det trilla på plats,de små hjärncellerna.*L* - Ja,bitvis iaf.

Igår på agilityn så forcerade hon både gungan & balansen! Gungan har hon def. inte gillat förut. Balansen har hon aldrig sett förut.Det lönar sig att träna balans på trädstammar & dylikt mao! Sen har hon iofs VÄLDIGT bråttom...Snabbt ner på A-hindret & vänder GÄRNA upp igen *L* Det gäller för mig att vara snabb med belöningen.Hon tog även några ärevarv på egen tass,jättefina rakor över hinder & gnm tunnel. Hon är rolig den lilla häxan! MEN,det betyder alltså att hon fattat "Framåt" - själv då...*S*

Hade förresten en härlig fm. tillsammans med Helene.Vi var i Stenungsund & badade Infra-bastu. SÅÅÅ BEHAGLIGT! Det gillar mina muskler & leder! Ett besök i en kötthall (råkade se en skylt jag inte sett förut *S* ) Där inhandlades lite göttigöttgött...Därefter till Kungälv,där Helene hittat ett glasscafe'...Varsitt STORT rån med underbat god Italiens glass + en go kopp kaffe. *MUMS*. Därefter fika hemma hos mig. snacka om lyxtimmar....Har bokat tid till bastun igen om 2 veckor.

                                                  
   Tisdag:

I morse blev det en tur i skogen med Linda & Carmen,sen fika hos mig. körde ner besökarna,så slapp Linda gå ner i pisseblöta strumpor *S* Hon hade sandaler på sig *S* & det var ju lite BLÖTT i skogen *L*. Därefter var det dags för "Den 2:a mannen i mitt liv" Peter,min sjukgymnast. *L*

           Tog vägen om Huveröds,skulle inhandla hundakor,Piwo måste ju få med sig på söndag & Strega vill ha sin kvällskaka.*L* Hade fått bonusrabattkortet så dt blev ett billigt inköp. En snabbis in på ÖB,det är svårt att låta bli då man ändå är där.Därefter Handelsboden för att köpa middagsma,det blev grillad kyckling med tomatsås (som jag fixade till i mixern) samt råris,gott var det. Vilade en stund & sen var det CDF-dax!

                       Det går riktigt BRA i gruppen 2-Elit! De är sååå duktiga & är verkligen träningsmotiverade! Jag blev verkligen överraskad av i synnerhet Disel,en Berner som gör enorma framsteg! Därefter dax för Strega att få jobba lite,här är det snabba ryck mellan planerna! Blev förvånad över henne idag med...*funderar*. Jädrans vad bra hon gick! Platsliggning helt ok,ståendet börjar bli riktigt bra, undrar om hon fått ett riktigt hjärnsläpp tro????  Har tänkt börja träna in targetplatta på henne,det kan vara bra för framtiden,rutan osv. Både hon & jag var rejält trötta då vi kom hem vid 21.30-tiden 4 timmar,det tar på kroppen & knoppen. *L*

     Benny har nästan fått den nya trappen klar,han ligger i även han.*L*

Jag har ännu inte fått ngt sms från Piwo,men jag räknar med att allt är bra i Forshaga. I morgon bör jag nog ta det lite lugnt......Men det blir väl som vanligt *S* Skulle iofs behöva ringa vårdcentralen för en cortisonspruta till foten,hälsporren vägrar envist att ge med sig.


Av Gittan - 9 september 2007 16:28

MEN,det är ju självförvållat !

Vi hade himla trevligt igår kväll. Helene fixade en go förrätt bestående av lax & skaldjurspate',med ett mkt gott vitt vin till.

Middagsreceptet hade jag hämtat ur "Sopranos kokbok",

Maffioso-käk mao *L*.  "Ägg i skärseld",det låter det va' ??!! Gott var det.Lagom till vi skulle äta så kom Anki.S så det blev mat till henne med givetvis.Hon skulle hämta min cykel som hon ska låna ett tag.

Det är väl tur att jag fått tillbaka internet igen,det är ett elände att vara utan ju!Patrik & Maria,som nu flyttat till sitt radhus har snart avklarat renoveringen av köket,dom hänger i !

Emelie har just varit & hämtat Piwo,de ska till Forshaga för ytterligar en vecka.Hon har ngt projekt på G som hon inte talar om vad det är....Piwo ska alltså tränas att utföra något,det ska bli lite spännande att få höra om det så småningom. *L*.

Fick sms för en liten stund sedan ifrån Therese (Tezze & Ebba),att nu är de på väg hem. Hon hade klarat av slutprovet i "Rally-Lydnad" med nästan full pott,ETT litet slarvfel bara....37 av 38 rätt,DET tycker jag var väldigt bra gjort! Så nu har CDF en utbildad instruktör i en grenen med! NU återstår för Therese att utbilda oss andra......- Stackars henne. *S*

Eva-Lotta (absolutradar.se) har idag visning av sin gård,jag hoppas hon får BRA betalt för den! Det ska bli kul att åka & titta på den "nya" gården!

I morgon ska Helene & jag åka iväg för att ta ett gott & VARMT bastubad i infrabastun! (Stenungsund) Det växlande vädret är ju inget som gynnar min arma kröpp precis...*L* Inte blir det bättre av att jag har besvär av hälsporre heller...Det gör ONT. 3:dje veckan nu,den vägrar ge med sig.

                                  MEN...ANNARS är det bra!


Ovido - Quiz & Flashcards