Alla inlägg under augusti 2007

Av Gittan - 14 augusti 2007 19:13

                           Titta,så fint det blev!


      - Tack till: Carina,Henrik,Christel & sist, men inte minst Peter!               (fotografen som lyckades få Piwo BRA på bild *L* ) Tavlan är nu uppsatt.

I morse var det lite samling på klubben igen för att röja lite till.Jag var med en stund,skulle sedan till sjukgymnasten,DET behövdes......

Köpte med mig gott fikabröd hem,Benny är ledig denna vecka. Vi åkte till OBS & handlade,det behövdes fyllas på både här & där. Magnus & Rasmus kom en stund & då blev det fika igen.Vilade en stund,käkade middag & sen ut med hundarna.Badade båda hundarna DET var välbehövligt kan jag säga....Men,det var ingen hit för ryggen/armarna. Strax efter de var klara,då kom Peter för att lämna tavlan.vi satt på altanen & tjötade en stund.

I morgon ska Piwo till vet. för att få friskintyg inför gymnasiestarten *L*, -Ja,ja,vi får väl se hur det går,men det blir säkert bra.

                 Här är ett foto jag tog häromkvällen då Benny & jag satt på altanen. det var så fint med belysningen ....

 

Av Gittan - 10 augusti 2007 11:53

Jag förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen.....Har inte tagit mig tid till att skriva på ett tag,men det händer så mycket hela tiden ju!

Strålande väder har det varit nu ett par dagar,DET behövdes.....Vi har varit iväg & vallat bl.a,foto/film kan ses här:

www.gittanth.pixbox.se

http://www.youtube.com/watch?v=nq0Bxd7txtM

Filmsnuttarna från klubben på grabbarna & hundarna är ganska kuliga! *L* En KATT kom in på fältet..-OOUUPS!!! Kan säga att den försvann jäkligt fort ut igen *S* Tänkte så småningom försöka lära mig redigera filmer lite bättre,jobbigt med såna småsnuttar ju.

Sedan har jag några som är för LÅNGA...HUR gör jag med dem då??? Har en fin sekvens där Benny & Strega går ett vallpass,men den går inte att ladda upp..-Typiskt.

( Dessutom borde jag lära mig "redigera" hundarna,DEN inkallningen är ju inte mkt att hurra för *S* )

          Från det ena till det andra:

Tack för er omröstningsförslag! Jag har nu bestämt mig för foto.Det blev nr 1225. Som sagt,mkt har det varit,jag kommer knappt ihåg vad jag skulle skriva om 'fniss*. Igår var vi iaf. några st. ner till klubben & fixade lite.Det var. Anki,Pernilla,Bodil,Linda,Agneta & jag. Det blev riktigt fint! Nät uppsatt på utsatta ställen,fönster tvättade & även en rejäl uppfräschning inomhus! Fika & mkt tjöt givetvis......Då jag kom hem så klippte jag gräset & senare på kvällen så plockade jag slut på vinären.De ligger nu i frysen iväntan på att få bli gele'.

Vi var iväg i går em.,Benny & jag för att kika efter en förrådsbyggnad,det börjar bli rejält trångt i källaren.....Vi hittade en till rimligt pris som vi nog bestämde oss för.

Nu tänkte jag ladda ner foto m.m til cd,det tar sån stor plats på datorn annars. - Återkommer senare!




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards