Alla inlägg den 2 april 2008

Av Gittan - 2 april 2008 22:26

Ringde Agnetha i morse & frågade om hon ville följa med ut i skogen för att spåra. Det ville hon. Eftersom hon redan var i skogen *L*,så dröjde det en stund innan vi kom ut.Vi körde upp till "masten",där är bra att lägga,stora ytor & mkt skog. Gav A lite instr. om hur hon kunde lägga ett lite kortare för Bella ,hon är totalt ovan *S*. - Båda två förresten! *S*. Då hon gick iväg så gick jag & lade ett till Strega,det blev både skog & äng,sex föremål i spåret. Då vi var färdiga så fikade vi givetvis,det blev en del "tjöt" innan det var dax att släppa på. Tog Strega först,då kunde A få ett hum om HUR det kan gå till.Strega tog spåret,följde bra,ngt snurr som hon själv löste,alla föremål inne!! - YEES! Var mkt nöjd över hennes jobb.

Därefter tog vi Bella...Hon vart ngt konfunderad... - VAD vill matte att jag ska göra tro..???? *revsigihövvet* & tyckte ALLA pinnar i skogen var jättekul! *S*. Men med mkt hjälp & belöning så kom det till slutet. Helt klart hade hon inte riktigt förstått vad det hela går ut på....MEN,det fixade vi till!

       Ett kort spår,godis med jämna mellanrum,JÄTTEMYCKET belöning id förmål....Hon fick nog en AHA-upplevelse just då,så nästa gång de spårar,ja,då går det säkert bättre! Det ÄR inte lätt att va' jycke...!!

        En uppletanderuta blev det på ängen,då fick Rico jobba lite.

Han hade lite svårt att förstå att ALLA grejer skulle till matte,men det kom så småningom.

Därfter tog jag Strega & blev glatt överraskad....Alla sex föremål in till mig!

Hon har ju inte velat ta främmande föremål de ggr jag testat förut,så detta var ett stort framsteg!

Lagom till regnet ökade så var vi klara & åkte hem efter ett par härliga timmar ute. Trötta & nöjda var vi allihop.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards