Alla inlägg under maj 2007

Av Gittan - 14 maj 2007 18:05

så skriver jag väl  lite dådå..*L*

Var ner till klubben i morse,träffade både Nilla & Linda. OCH Lillemor med förresten,hon hoppade in en snabbis ! *S*

Ner till affärn för att handla.Väl hemma igen så knackade jag ner kakel.....Benny nämnde häromdagen att det är såååå tråååkigt.....Jag hade ganska kul *S* - Nåja,inte så att jag gick omkring & fnittrade precis...Men ändå. Var på apoteket,Piwos antibiotika fanns givetvis inte hemma,hade jag väntat mig det då...? - Nej...Mitt fanns & sen åkte jag till Selmatorgets apotek.Beny BLEV glad att jag fixat kaklet..*L* Nu är sista golvet lagt & i väntar på transporten från Ikea....Mellan 15- 21,är det sagt. Så förmodligen kommer de väl 20.55..........- Jag ÄR ingen älskare av det företaget.

- Visst,de har mkt bra grejer,men såååå opersonligt.......

Har just skickat iväg "mina" gruppers resultat till webbisarna + tidningen. Det var många som hade gjort strålande resultat,det är roligt,då ser de att de KAN!  - ska bli VÄLDIGT kul på onsdag då vi har diplom/prisutdelning!!!

       20.50......NU kommer de med köket *L* - VAD var det jag sa...... 



Av Gittan - 13 maj 2007 11:50

I går var det dags för Piwo att bli av med sina kulor......

Pernilla åkte med som sällskap,alltid trevligt att tjöta med någon.Vi åkte i MYCKET god tid *S*. - Jag räknar alltid med att köra fel......MEN,det gjorde vi inte,alltså var vi framme i Alingsås en hel timma innan*L*.Vi tog ut jyckarna & gick en sväng,Strega var &  med.Så tillbaka till mottagningen & det var dags att lämna honom. Det var en mkt trevlig veterinär,jag tyckte om honom.Piwo fick först en insomningsspruta & blev trött tämligen fort. Därefter fick han en till.Vi tog bilen & for iväg för att fika,det blev vid ICA-Maxi,alldeles vid strandkanten. Riktigt mysigt var det! Varsin bakelse satte vi i oss utan några som helst besvär! Vid 5-tiden var det dags att åka tillbaka för att hämta vovven.Han ar ganska groggy kan jag säga *S*. Allt hade gått bra & det är endast ett fåtal stygn.De yttre ska jag själv ta bort om en vecka & de andra försvinner av sig själv. - Smidigt.Jag bad att han skulle skriva i stamtavlan på för där avsedd plats att båda kulorna varit på plats innan borttagning,det gjorde han givetvis,fick även ett recept på antibiotika som jag hämtar ut i morgon.Jag betalade & tackade så mycket & han baxade ut Piwo i bilen. En lealös hund VÄGER.....Han sov så gött i baksätet sååå....Väl hemma igen så hämtade Nilla några värktabletter inne hos sig,jag var inte rikigt säker på att jag hade just den typen hemma.En halv till kvällen skulle han förmodligen behöva ha.

Hem & baxa in honom i det provisoriska köket,Strega var MYCKET skeptisk !!! Hon tyckte att han luktade & betedde sig väldigt skumt !Sedan sov han LÄNGE...inte förrän vid 21-tiden ville han ha lite vatten,bena var ff väldigt "mjuka" *L*.Vet. tyckte att det skulle nog räcka med ett par fillingar på honom,men jag var lite tveksam med tanke på natten. Hade precis tänkt åka till blå stjärnan för att köpa en,då kom jag att tänka på Sindby - Han har säkert. - Det hade han,alltså gick Strega & jag en promenad dit för att låna den.Den fick han ha på natten,säkrast så....

         I morse fick han i sig lite korv & då blev han nog lite sugen trots allt,för maten åkte med den med.....+ en halv Panodil.Han kom stapplandes ut i köket,ville gå ut & kissa. Jag tog på mig & så tog vi en liten minisväng ut.Nu har jag varit nere & handlat & det blev ett grisöra med...*L*. Fullt med aktivitet på fältet! Det är ju avslutning idag,det är väl första gången på många,måna år som jag inte är där! Inte heller Carina är med,hon är & vallar. Men de löser nog allt ändå....Har ju liksom ingen lust att lämna en nyopererad hund hemma hos Benny som sliter med att få köket klart....

Elektrikern var här igår,så nu är den biten klar. Taket är målat & golvet kommer nog på idag. i morgon kommer köket.....Det skulle kommit i fredags. - Ikea i ett nötskal eller....???????

Av Gittan - 11 maj 2007 14:47

INGET skrivet i almenackan idag. *skönt*!

Känner att det varit mycket på g det senaste,kroppen säger ifrån & då får jag lyssna på det.  - Så inihelv***s trött..Vi har varit ute & handlat några grejer,Benny & jag,han behövde mer el-material. Hundarna fick åka med,de tycker om att åka bil & sköter sig alltid.Det blev lunch på Cafe Skåne i Mölndal,toppenkäk har de där! STOOOORA portioner till väldigt bra priser!

 - Sällsynt....Ett gött ställe,öppet dygnet runt dessutom.Hundarna fick sig en liten kissesväng där.In på Byggmax på hemvägen,medan Benny var inne så gick hundarna & jag en sväng nedåt älven.

Jag tänkte försöka mig på att tvätta av köks-taket senare,då Benny sågat klart gipsen.Det går nog förmodligen bara en stund,men det som är gjort är gjort!

Pratade med Lotta på SFR igå & sa att fortsättningsvis så blir det inga föreläsningar på torsdagar. Det blir för mkt helt enkelt med kurs på fm. först, & sedan dit på kvällen.Hädanefter blir det onsdagar istället.Då får jag vid de tillfällena hoppa över vallningen med Piwo,men det blir ju bara ngn gång då & då,så det blir bra. Det ä ju Stregas & Bennys träning som är viktig.

Såg på Arrak-sidan att NU äntligen är ryggsäcken på gång....I mars skulle den levereras *muttrar*,passade på att beställa en midjeväska samtidigt. - En typisk "Braatthaväska" *L* Jag HAR en bra,men jag gillar verkligen Arrak-produkterna.

Av Gittan - 9 maj 2007 13:21

   I morse tog jag antiskallet på Strega då vi gick ut.

Turligt nog så mötte vi både katter & hundar *S*,hon var betydligt tystare kan jag jag säga. Mycket belöning så fort hon blev tyst...Har testa med lek/kamp/belöning vid dessa möte, men får INGEN respons. Alltså får den lilla häxan finna sig i detta. Det blir så bra såååååå.

Då vi ko hem så städade jag rent på golvet i köket,ser riktigt prydligt ut *L*. I em. ska vi iväg för att inhandla golvet tänkte vi + att vi hälsar på svärfar som ff ligger på Östra. Han är betydligt bättre & kan nu gå med rullator igen!

Patrik & Maria har fått sålt sin lägenhet,papper skrevs idag! - Flyt har de!!!

Nu väntar jag på mejl från Norton Antivirusbolaget,skall avaktivera.Det följde ju med fritt vid köpet,men har nu gått ut.För att kunna installera Norman istället,så mste jag få bort alla småfiler som gömmer sig lite varstans,annars funkar det inte som det skall tydligen. Behöver tydligen en ny mobil,fok klagar på att jag låter som en robot......  

                             - kanske är jag det...*funderar*.....

Solen skiner & det är varmt där det är lä. Har lagt in några nya köks-foto i galleriet.

           Foto som Marianne tog i Lysestrand!

                             marianneo.pixbox.se

Av Gittan - 8 maj 2007 10:41

är inte så dumt det heller!

Gick runt Svankällan med Nilla,hon hade fika med sig.Kan säga att vädret var blandat....Jobbar en del med operant inlärning nu på Strega,funkar delvis mkt bra.Det är ungf. samma sak som klickern fast utan klickern.....Mycket belöning (godis) då hon VÄLJER MIG istället för ngt annat.Inga kommandon eller annat beröm,enbart belöning.Det passar väldigt bra på henne som är så godissugen *L*. Vad som krävs av mig,det är uthållighet & TÅLAMOD...*suck*. Vi mötte en annan hund & eg. ska man ju undvika "provocerande" hundmöte,men det är inte alltid så lätt. - Visst,vi kunde hoppa i vattnet *S* men jag kände inte för det.Men,men,jag ska jobba på detta sätt,det passar bra!

Vet.ringde,ska ju kastrera Piwo & hade tid på torsdag.Han undrade om jag kunde komma på lördag istället & det går ju bra det med. - OJ..Vad det regnar nu!!

Jobbet med köket går vidare,kompisen var här & hjälpte till igår,kommer idag med. Det måste ju bli klart för det nya kommer på fredag......

Idag fyller Rasmus 1 år! Jag har just slagit in hans paket & ska dit om en stund. Nu ska jag se om pixbox funkar,ska lägga länkar på Nova & Rasmus sidor.

23.05.    Wojne,wojne så trött jag är.....Kursen avklarad,både "min" egen & Stregas.Hon skötte si bra,jag är mkt nöjd med platsliggningen.Det blev ett REJÄLT störningsmoment då vi skulle gå själva programmet.Helene om,och hon tränade Leo precis utanför banan *S*. - Snacka om att tappa koncentrationen! Men det var bra,sådant behövs! Mkt slarv med apporten..- Hrmmmm,där blir ingen operant-träning på den. Hon ska hålla & därmed jämnt.....

Hemma vid 21-tiden,gubbarna var näääästan klara med golvet! NU är det klart! - Ja,inte själva golvet i helhet,men allt underarbetet såsom isolering & annat.Nu har vi precis fikat & Nutte har åkt hem,alltså väntar SÄNGEN....

Av Gittan - 7 maj 2007 12:04

Fredag fm. åkte vi iväg till Lysestrand för att delta på kurs med en hög andra instruktörer från CDF .Therese & Ebba åkte med mig,Bodil åkte bakom.Körde av fel avfart som vanligt innan Uddevalla *L* VARFÖR kör jag ALLTID där..????? Jag VET ju att det är fel....- HUR dum får man bli????? Alltså vänder vi *S* Stannar vid Torps köpcentrum för att inhandla lite saker & fortsätter sen. väl framme installerar vi oss i våra rum & PÅ MED KAFFET! Så småningom droppar de andra in en efter en.Vår föreläsare Anita Axelsson hittar rätt hon med.

Startar med fika & teori. Middag blev det först 21.00.Sedan satt vi uppe & pratade ett par timmar,men trött var man....Kom i säng vid 1-tiden.Upp tidigt,för vi skulle starta tidigt. Vi jobbade  med burträning & operant inlärning." Operant inlärning" var temat för hela helgen.Det blev en hel del AHA-upplevelser......Vi fick till ett styrelsemöte på em. innan jag skulle åka hem. Kunde tyvärr inte vara kvar till å söndagen,barnbarnen skulle döpas & då ville jag ju vara med *L*. Då jag kom på färjan upptäckte jag att handväskanvar inte med...*Suck*. Ringde & fick tag på Bodil, - jodå,den stod på trappen..Kerstin,som även hon skulle hem samma da var gullig & tog vägen om mig för att lämna den.

*SUCK*    Nu hade jag skrivit massor.......Det försvann....

Foto från dopet.

http://www.pixbox.se/alb_show_id383286_page0.html



Av Gittan - 3 maj 2007 20:44

20.35.             Nya foto från köket:

KÖK

Kursen var som vanligt jädrigt rolig idag *L* Det är en HÄRLIG gäng som går! Mkt träning på avslutningsprogrammet har det blivit.....Hem,fikade,iväg till banken. skulle fixa med sparkonto till Rasmus & Nova som blir en dop-present. Jag tycker det är en bra gåva,det blir ju några kronor fram till MINST 15 år. *Bestämma*

Patrik är nu & hjälper till med rivningen av golvet,det tar på det. Sen är det dags för mig att börja packa så smått inför Lysestrandshelgen. Bodil,Therese & jag åker iväg ganska tidigt i morgon. Gött att komma upp & installera sig i rummen.
SEN blir det fullspäckat program från kl. 18.00

Av Gittan - 2 maj 2007 11:04

onsdag, maj 2, 2007Ut med köket.....

- Wojne,wojne så ledbruten jag är idag efter gårdagens köksrivning...
Fixade inte ngn skogspromenad,det blev lite träning på klubben istället.Har börjat träna dem att utföra moment tillsammans på samma gång *S*.Fritt följ & läggande under gång ser riktigt bra ut!
Hundarna var lite vilse i pannkakan igår,de kände inte riktigt igen sig hemma *S*.
        Det är en hel del småplock kvar,men idag blir det till att ta det lugnt,ska ju ha kurs i morgon med & DEN vill jag ju inte missa.
 Helgen kommer att tillbringas i Lyestrand,klubbens instruktörer ska på utbildning. i år ska vi ha Anita Axelsson,det ska bli kul! Lördagen är vikt åt agility & sönagen lydnad. Jag åker hem lördag kväll för Nova & Rasmus ska döpas.....Det är väl lämpligt att jag är med då kanske...*L*
              Foto från köket:

http://www.pixbox.se/alb_show_id375261_page0.html


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards