Alla inlägg under juni 2008

Av Gittan - 6 juni 2008 20:59

Försökte ladda upp en film,men det gick inget vidare *S*. får väl ta Youtube dådå....

Igår var jag iväg till Backaplan för att handla,gick bl.a in på B &W

- Ja,ja..COOP dådå......Stod vid grönsakerna & hörde en röst jag tyckte mig känna igen.Tittade mig omkring,njeee,såg väl ingen sådär direkt.Hörde rösten igen & DÅ såg jag vem det var. Det var Erik från "Viking Tour" i Natal/Brasilien ! Han & hans fru.....Det var väl inte direkt vad jag väntat mig att möta i affären precis! De skulle vara i Sverige över sommaren.Himla kul att träffa dem där! Nästa gång vi ses,ja,det blir i Natal det.

         Kvällen tillbringade B & jag på altanen med god mat & dryck.


Idag så var jag nere på klubben & tränade,får ligga i lite nu *L*. Sedan på em. så passade jag grabbarna bus,Oliver & Rasmus.Vi var ute & gick en tur & sedan blev det bus med hundarna. B. åkte & hämtade Anna från jobbet & jag bjussade på middag.  (verkar inte funka med filmen på Youtube heller...) Filmade när Rasmus & Strega lekte,Oliver är med på ett hörn med. Då de gått hem så vilade vi en stund,man blir trött av att passa ungar ! *S*. då de svalnat lite på kvällen så tog jag hundarna & gick upp till Svankällan så att de fick bada lite. Det var uppskattat!

Nu är det dax för sista kissesvängen för idag & sen sova.

             Träning i morgon bitti med.......


Av Gittan - 4 juni 2008 22:51

                  - GUD så gött det är ute nu!

I morse gick jag till hästhagen & träffade Linda,sen gick vi hem hit & fikade. Jag körde Linda & Carmen hem,eftersom jag ändå skulle iväg för att handla.Ringde upp Gun,hon hade lämnat meddelande på mobilen.Hon hade tänkt komma vägen om.Eftersom jag inte svarat så hade hon fortsatt hemåt,men vände & kom på en fika. Det var kul,för det var jättelängesedan vi träffades! Piwo satte jag i hundgården för Gun hade både Harley & Mackie med sig. Mackie är en annan kompis hund,Mirre, & han är en liten söt tax.Kan tänka mig att Piwo gärna hade agerat polis om han varit ute *L*.

När de åkt,så stekte jag pannkakor att ha med till kvällens vallträning. B kom från jobbet & vi fikade. *S* - Ja,det blir MYCKET fika här på "Bennyhill".

         Kollade med Helene,men hon skulle inte med idag & träna.

Tog hundarna & gick en sväng innan B plockade upp oss på vägen.

Jag såg fram emot träningen,jag har ju inte varit med på många gånger.Piwo skulle inte valla,bara titta...& DET gjorde han *L*. Jag tränade lite lydnad bredvid...Det var allt han fick göra. Kul att träffa gänget igen! Carina,Iris,Anders & Anders & Benny var kvällens objekt.

Jag tyckte det var intressant att se på ,i synnerhet Strega, hon gick förhållandevis riktigt BRA,jämfört med "förr". Himla roligt att det går såpass framåt. de andra var givetvis duktiga de med!

Nu har vi komit hem & har som omväxling fikat *Fniss*.......

Tänkte mig komma i säng i hyfsad tid ikväll.

Ska ner till klubben & träna båda jyxen i morgon tänkte jag.

         Nu ska jag lägga ut några foto på grabbarna bus sidor ,dvs: Oliver & Rasmus.Anna har ÄNTLIGEN lyckats med att skicka bilder *S* - Det tar sig....

Kan ju iofs lägga dem här med .....De är tagna på "landet" Orust,förra helgen.

Här badas det!


                  Rasmus & Anna på klipporna.

           

Av Gittan - 1 juni 2008 23:40

I morse tog vi med oss gamla frk Polly på promenixen,jag gick till hästhagen. Där kunde de både busa,träna & bada. *L*

Då jag kom hem igen så blev det lite pyssel.En extrasväng med jyckarna,sen fick de vara i hundgården eftersom B oljat trappen.Sen var det dax att åka ner till Maria & Patrik,Maria fyllde 25 i torsdags.Vi var många som lagt ihop till en cykel som hon önskat sig.Hon blev jätteglad! Hade väl kanske inte trott att hon skulle få en sådan. *S*

Massa gott hade hon bakat! Duktig är hon,bakar jämt allt kaffebröd,kakor,tårtor & annat. Sällsynt i den åldern nu förtiden....En jättegod smörgåstårta var det bland allt annat. *GÖTT*.

Nova sprang omkring & tjattrade. De andra,grabbarna bus,var inte med, för de var på landet. Mätta & belåtna åkte vi sen hem.

      Rensade en del ogräs vid trappen,den ska spolas & oljas.Fram med högtrycken & letade fram de gamla stenplattorna/gången, igen. *L*.

Attans,vad det kändes i mina armar....Men jag ville få det klar,så jag bet ihop.*ENVIS*. Nu har vi kikat på en film & sängen börjar ropa. Har mailat med Anki. B. vår ordf. ,hon är i Kina & hälsar på barn & barnbarn.

        Här är ett kort som Linda tog på Strega då vi var på klubben.

Strega skulle hämta leksaker & det är sas några hål i den där korgen *L*,vilket gjorde att hela härligheten hamnade runt halsen ! *S*

                 

Ovido - Quiz & Flashcards