Alla inlägg den 10 juni 2007

Av Gittan - 10 juni 2007 22:21

Vi blev sammanlagt 9 glada kvinnfölk som träffades & hade det himla trevligt!

Var ute i GOD tid,DET behövdes....Då vi satt & väntade (Linda,Lillemor & jag) på de andra + bord så blev vi vittne till en "kul" grej !


Ute på gatan står en bil parkerad,framför är det ledigt.....Farandes kommer en ngt äldre dam i en ***,hon sneddar in...tar med sig vänstersidan på den parkerade bilen... Parkerar,går ur,ser sig lite omkring,låtsas som om ingenting hänt...Går till en bankomat,kommer tillbaka,sätter sig i bilen & kör iväg...*Långanäsorfickvi*.

MEN,Lillemor hade innan dess varit & tagit reg.nr på båda bilarna,dem skrev vi upp på en lapp.Ingen ägare dök upp....Vi skrev våra namn/mobnr på lappen,det gjorde även en av grabbarna som satt jämte mig.Lappen satte vi på vindrutan.Fick via mob. reda på telnr till ägaren,men fick inget svar. Därmed lät vi det bero,nu kunde vi liksom inte göra ngt mer....

- MEN,denna dam.....Vi funderade på om hon verkligen var medveten om vad hon gjort.....Det verkade inte så iaf....

- Ja,ja...så småningom kom det fler & fler & vi fick plats vid bord så att vi kunde beställa mat.Vi åt & drack & hade allmänt trevligt! - Många goa skratt blev det....Vi lämnade det sället & drog oss uppåt Linne'gatan,jag hade siktet inställt på "Karlssons Garage",kan säga att det var fler som hade haft samma tanke! *S* Knökfullt.....Vi gick nerigenom Haga,siktade nu in oss på "Solrosen", DET var det fler som hade gjort ! *L* Efter lite överläggningar så bestämde vi oss för att fortsätta en bit neråt city. Hamnade på "victoria",först fick vi häcka inne i baren innan det blev plats ledigt ute.Väl där så beställde samtliga,nu var vi 5 kvar,in varsin GÖÖÖRGOOOO glass....*MUMS* Chokladglass,jordgubbar + lite Cointreu.(stavas def. inte så)Vi blev kvar ett par timmar & sen kom Benny & hämtade oss. Det blev en liten rundtur *L*,men alla bodde ju iaf på "rättsidaälva".

Tog en sväng med hundarna & därefter kaffe & knäckemacka. SEN var det sängen!

En jättehärligt rolig kväll hade jag haft!

          Idag kom jag upp lite senare än vanligt,blev lite förvånad att hundarna inte väckt mig.....En sväng till skogen,höll mig bara i skuggan,sen hem igen. Benny har nu kaklat färdigt halva det som ska kaklas,det blir jättefint! Resten blir nog gjort i morgon.

Ovido - Quiz & Flashcards