Alla inlägg den 28 augusti 2008

Av Gittan - 28 augusti 2008 23:25

Ja,kurstarterna blev väldigt roligt givetvis!   2-Elit har denna termin inte så många anmälda vilket gör att det blir mycket gott om tid till vart ekipage,det är bra. Torsd.fm,en jättehärlig gäng! Många "gamla" samt ett flertal nya.

I gårkväll var jag ute för att inventera kantarellerna *L* inför denna kvälls kurs. Jag/Piwo, hittade lite här & där. (B var på vallning med Strega). Gött att gå ut med gamlingen bara...*S*. Insåg att en del "tama" kantareller behövde inköpas för plantering *L*. Det gjorde jag efter förm.kursen Hem,vilade en stund & sen iväg ut. 8 ekipage anmälda,alltså blev det några spår att preparera. Jag sparade ett ställe med rel. mkt svamp som ett bonus-spår till den som jag ansåg skulle få en liten extra-belöning *S*.

          Vi höll på tills myggen & mörkret kom.

Många trevliga förare & många goa vovvar var det! Hundarna var mkt duktiga,flera av dem överraskade sina förare ganska rejält. *L* - KUL när det märks så tydligt att polletten trillar ner....Jag visade först med Strega....

             Har faktiskt aldrig tagit mig tid att träna henne,DET får jag ändra på ! Hon snappade fort som attan ju!

            Är rejält trött nu & värken gör sig påmind...Tur att man "glömmer av" den då man håller på *L*. Testar nu magneter,nypon,arnicapiller + salva + vanliga medikamenter...*Fniss*,men tennisarmen vägrar ge med sig. -HUR kan man få tennisarm utan att spela tennis ?????.

          I morgon får det bli en vilodag, - ja,förutom att jag ska till läk. förståss,men ingen hundträning,bara promenixer.

        Piwo ska väl få ngt göttigöttgött,han fyller 9 år ju!

Ovido - Quiz & Flashcards