Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Gittan - 11 januari 2009 23:10

Fyttipöse så trist det är ute nu. Grått & kallt.

Motivationen att träna hund står inte på topp precis. De är nog ganska uttråkade för tillfället,men det får de leva med.Förhoppningsvis kommer jag iväg under veckan & får tränat lite.TUR att man har Carina träningsnarkoman (S) som sparkar en i r*ven....

      Förra veckan så hade vi Frk Gustavsson*L* här på middag,jättekul var det & maten blev sååå attans bra!

Till förrätt hade jag gjort gratinerad hummer (lite joxigt) & till middag åt vi kallops på rådjurskött. -JÄTTEGOTT! Hade tur & fick köpa ett halvt rådjur.

Tisdagen ägnades åt "My Dog".Träffade massa goa kompisar där! Alltid lika kul.Gjorde fynd,dessutom. Köpte "dubbade" känger & skor till ett riktigt BRA pris. DET kändes toppen.På torsdagen var Oliver & Rasmus här hela dagen,vi hade det mysigt.Timmarna gick fort! Först var vi nere på klubben med jyxen sen hem & fika. Därefter kom Helene & vi åkte ner till stan för att hämta spårblod i en affär: Göteborgs Hund & Katt Centrum.

-Tack för det bidraget Sonja & Anders! OCH till Helene, som körde,för JAG vill ju inte köra i stan...Efter det så handlade vi med oss lite gott fikabröd &fikade hemma här igen.Senare så gjorde vi pannkakor,det var ju ganska poppis!

Fredag: Inget särsilt,käkade lite på kvällen.Lördag: Inget särskilt...Söndag:

Jag åkte till Kvibergs Marknad & kikade lite.köpte lite av varje,finns ju alltid ngt att handla där *S*  Har snott foto från Patrik *L*,då de är ute & går på "Blå spåret" här i Kärra. Det lutar nog åt att "Knodden" heter LEON.
Patrikfamiljen på promenix

  Grabbarna bus + lite Anna *L*
Dax att dejta kudden...*Gäsp*



             

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards